Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n perinteinen keväthuutokauppa 13.4. Lahdessa

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry järjestää perinteisen keväthuutokaupan Lahdessa Hotelli Seurahuoneella (Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti). Tilaisuus pidetään Tiirismaa salissa. Huutokaupan näyttö alkaa klo 10 ja kohteiden myynti klo 12. Näytön aikana on kahvitarjoilu. Huutokaupan kesto on noin 3 tuntia. Kohteita on noin 250kpl, mukana sekä keräilykohteita että käyttötavaraa.

Kansi_Lahti_2019.png

Viime vuonna alkanut Nils Master tuotteiden ilotulitus saa kevään 2019 huutokaupassa jatkoa. Tällä kertaa on tarjolla upeiden erikoisväristen Nils Master lohivaappujen lisäksi myös hienoja kohteita haukea tavoitteleville. Joukossa on useita erikoisvärejä ja tilausmalleja. Listalla on myös hienoja keräilykohteita Finlandia Uistimen alkuajoilta.

Listalta löytyy jälleen myös runsaasti keräilyharvinaisuuksia. Mukana on mm. W:m Walleniuksen käytössä ollut Hanellin tehtaalla Viitasaarella tehty silkkikala, rasiallinen Walleniuksen kalastustarpeita ja Walleniuksen kirjoittama Urheilukalastajan Käsikirja vuodelta 1925. Listalta löytyy myös harvinainen Albinus Päivisen tekemä vaappu sekä perhokela. Tuuloksen tuotannosta maininnan ansainnee harvinainen peltinen Tulos aski, jossa 1940-luvun Tulos vaappu.  

Eikä huutokauppaa ilman suomalaisia perinneuistimia – pätäköitä. Listalta löytyy lukuisia tunnettuja nimiä: Pikkarainen, Eskil Markkanen, Grönholm, Felix Leino, Matinlassi. Tarjolla on myös totuttuun tapaan Jouko Niemivaaran, Harry Vinnin ja Markku Kemppaisen hienoja vaappuja. Ensi kesän lohikoitoksiin kannattaa tarjota Jussi Muukkosen ja Toni Partasen sitomia lohiperhoja. Tälläkin kertaa on tarjolla hienokuntoisia keloja sekä kalastukseen että keräilyyn, joukossa hienokuntoisia ABU:n Cardinal kiintokeloja.

Yleisiä ohjeita Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n huutokaupoista löytyy Huutokaupat-osion etusivulta.

Huutokauppalista:

Huutokauppalista kuvineen julkaistaan viimeistään 31.3.

Huutokauppakohteet:

Huutokauppalistaa odotellessa näillä sivuilla julkaistaan maaliskuun puolivälistä alkaen poimintoja listalta.

DSC_0465.jpgPäivän kuva 20.3. Nils Master Spearhead, mustat "kessuraidat" selässä

DSC_0489.jpgPäivän kuva 19.3. Nils Master Bidgee, silmätön värikokeilu

DSC_0642.jpgPäivän kuva 18.3. Silkkikala, Hanell Wiitasaari 

DSC_1051.jpgPäivän kuva 17.3. Kissakalapätäkkä, Markku Kemppainen

DSC_0691.jpgPäivän kuva 16.3. Suokas vaappu, Martti Suokas

DSC_0565.jpgPäivän kuva 15.3. VKV vaappudevoni

DSC_0218.jpgPäivän kuva 14.3. Nils Master Invincible vaaput ns. "Vapalehti" värissä.

DSC_0620.jpgPäivän kuva 13.3. Lausamon "VIPO" puukala

FacebookRSS