Tampere 2018

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n perinteinen kevähuutokauppa 21.4. Tampereella

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry järjestää perinteisen keväthuutokaupan Tampereella. Huutokauppa palaa takavuosilta tuttuun Lapinniemen kylpylään. Osoite on Holiday Club Tampereen Kylpylä, Lapinniemenranta 12, 33180 Tampere. Huutokauppa pidetään SILKKI-kokoustilassa. Huutokaupan näyttö alkaa klo 10 ja kohteiden myynti klo 12. Huutokaupan kesto on noin 3 tuntia. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Tervetuloa!

Tampere_2018_kansikuva.png

Vuoden 2018 keväthuutokauppa tullaan muistamaan Pylväläisestä. Huutokaupassa myydään ainutlaatuisen hieno Toivo Pylväläisen vaappu, joka on vielä askissa. Varmuutta ei ole onko Toivo tehnyt askin juuri tuolle uistimelle, mutta joka tapauksessa kyseessä on hieno ja harvinainen kokonaisuus, jonka joku onnellinen keräilijä saa liittää kokoelmaansa.

Moni tulee muistamaan huutokaupan myös erittäin laajasta Nils Master tarjonnasta. Finlandia Uistimen tuotannosta on tarjolla mm. erikoisvärisiä Spearhead vaappuja, joita ei löydy kaupan hyllystä eikä suurella todennäköisyydellä myöskään kovin monen kalamiehen pakista. Löytyykö ensi kesänä lohen suusta? Tarjolla on myös muutamia hienoja Kalevi Kankaan signeeraamia harvinaisuuksia.

Aitoa suomalaista folklorea edustavat Eskil Markkasen pätäkät ja lohilaput, Pekka Auvisen hienot käyttämättömät nirhat ja vaaput, Jorma Kauniskankaan pätäkkä ja perhot sekä useat hienot pätäkät, joiden tekijää ei valitettavasti enää pystytä varmuudella tunnistamaan.

Uudemman ajan legendoista ovat jälleen esillä vanhat tutut nimet: Leo Gunnar Hacklin, Jouko Niemivaara ja Erkki Virolainen. Virolaisen tuotantoa keräileville on tarjolla hienoja E.V. Truttia. Myös Harry Vinnin ja Markku Kemppaisen töitä on tuttuun tapaan jälleen tarjolla. Listalta löytyy myös Vuoden Wiehe 2017 kilpailun huipputöitä.

Yleisiä ohjeita Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n huutokaupoista löytyy Huutokaupat-osion etusivulta. Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n jäsenet, joilla ei ole maksurästejä yhdistykselle, voivat tehdä kirjallisia ennakkotarjouksia. Tarjoukset tulee lähettää osoitteella: Hannu Koivunen, Turjankatu 2 B 22, 33100 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen: thymallus59@gmail.com. Kirjalliset tarjoukset on oltava perillä viimeistään keskiviikkona 18.4.

Huutokauppalista:

Vasarahinnat

Huutokauppakohteet:

Tampere 2018 kohteet 1-50

Tampere 2018 kohteet 51-100

Tampere 2018 kohteet 101-150

Tampere 2018 kohteet 151-200

Tampere 2018 kohteet 201-250

Tampere 2018 kohteet 251-284

FacebookRSS