Espoo 2017

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n perinteinen syyshuutokauppa 18.11. Espoossa

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry järjestää perinteisen syyshuutokaupan Espoossa. Huutokauppa palaa takavuosilta tuttuun Dipoliin, jonka peruskorjaus on valmistunut alkusyksystä. Osoite on kongressikeskus Dipoli, Otakaari 24, 02150 Espoo. Huutokauppa pidetään Palaver -salissa, johon on helpoin tulla urheilukentän puoleisesta ”juhlaovesta”. Huutokaupan näyttö alkaa klo 10 ja kohteiden myynti klo 12. Huutokaupan kesto on noin 3 tuntia. Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Espoo_2017_Etusivu1.jpg

Kevään huutokaupassa alkanut Nils Master uistinten laajamittainen tarjonta saa jatkoa. Finlandia Uistimen tuotantoa löytyy sekä keräilijöille että kalastajille. Joukossa on mm. erä Kalevi Kankaan signeeraamia hienoja vaappuja. Tällä kertaa on tarjolla myös poikkeuksellisen runsaasti keloja, mm. laaja valikoima ABU:n Record sarjan hyrräkeloja. Huutokaupan ehdottomia vetonauloja ovat tälläkin kertaa huippuhienot Toivo Pylväläisen ja Rapalan vaaput. Aitoa suomalaista folklorea edustavat mm. Eskil Markkasen ja Pekka Auvisen pätäkät sekä kotitarpeeseen tehdyt ruman kauniit uistimet ja puukelat.

Uudemman ajan legendoista ovat esillä tutut nimet: Leo Gunnar Hacklinin, Jouko Niemivaara ja Erkki Virolainen. Virolaisen tuotantoa keräileville on tarjolla hienoja sulkapintaisia E.V. Truttia. Myös Harry Vinnin ja Markku Kemppaisen töitä on tuttuun tapaan jälleen tarjolla. Listalta löytyy myös Vuoden Wiehe kilpailun huipputöitä ja Vuoden Wiehe vaappujen ykkösnumeroita.

Yleisiä ohjeita Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n huutokaupoista löytyy Huutokaupat-osion etusivulta. Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n jäsenet, joilla ei ole maksurästejä yhditykselle, voivat tehdä kirjallisia ennakkotarjouksia. Tarjoukset tulee lähettää osoitteella: Harry Vinni, Suntiontie 17 c 4, 94400 KEMINMAA tai sähköpostitse osoitteeseen: habanero1@luukku.com. Kirjalliset tarjoukset on oltava perillä viimeistään keskiviikkona 15.11. (Huom! Ennakkotarjousten yhteyshenkilö on vaihtunut! Jos olet jo lähettänyt ennakkotarjouksen se toimitetaan automaattisesti uudelle yhteyshenkilölle.)

Huutokauppaluettelo:

Vasarahinnat_Espoo_2017

Huutokauppakohteet:

Espoo 2017 kohteet 1-50

Espoo 2017 kohteet 51-100

Espoo 2017 kohteet 101-150

Espoo 2017 kohteet 151-200

Espoo 2017 kohteet 201-249


Muutostiedot päivitetty 6.11.

 

FacebookRSS