Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n perinteinen syyshuutokauppa 13.11. Helsingissä

Paikka ja aika

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n huutokauppatoiminta jatkuu pitkän odotuksen jälkeen. Perinteinen syyshuutokauppa järjestetään tällä kertaa Helsingissä Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1 C 15, 00180 Helsinki) Watti -kokoustilassa. Käynti kokoustilaan on sisäpihan puolelta D portaasta. Kaapelitehtaan pohjakartta, ravintolatarjonta, pysäköintitiedot ja julkisen liikenteen yhteydet löytyvät Kaapelitehtaan verkkosivuilta. Huutokaupan näyttö alkaa klo 10 ja kohteiden myynti klo 12. Huutokaupan kesto on noin 3 tuntia. Kohteita on noin 280kpl, mukana sekä keräilykohteita että käyttötavaraa.

Poimintoja listalta

Huutokaupassa on taas entiseen tapaan kohteita sekä keräilyyn että kalastukseen. Keräilijöitä varmasti kiinnostavat hienot vanhat Toivo Pylväläisen, Väinö Kivisen ja Kustaa Tuuloksen vaaput. Päijäthämäläistä vieheperinnettä edustavat Hacklin, Pyhäjärvi, Rapala ja Finlandia Uistin, jonka tuotannosta on tarjolla hienoja erikoisvärisiä uistimia. Tällä kertaa on tarjolla myös hienoja kohteita ABU:lta; keloja, uistimia ja mm. vuoden 1950 Napp Och Nytt luettelo. Tarjolla on myös totuttuun tapaan Jouko Niemivaaran ja Erkki Virolaisen tuotantoa. Niemivaaran tuotannosta mainittakoon erittäin harvinainen 1970-luvun JAN vaappu alkuperäisessä oranssissa kuplapakkauksessa. Virolaisen tuotannosta on tarjolla huikeiden EV Truttien ja pilkkien lisäksi hienoja maalauksia mm. Karikon, LGH:n ja JANin runkoihin. Tarjolla on myös hiljattain traagisesti edesmenneen Markku Kemppaisen käärmevaappu ja muita ainutlaatuisia Markun taidonnäytteitä.

Maksaminen ja yleisiä ohjeita

Yhdistyksen ulkopuoliset ostajat maksavat kohteensa huutokauppatilaisuudessa käteisellä. Käteismaksu suoritetaan kerralla kaikista ostetuista kohteista huutokaupan päätyttyä. Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n jäsenet, joilla ei ole maksurästejä yhdistykselle, voivat maksaa huutonsa yhdistyksen tilille ilmoitetun maksuajan puitteissa. Yleisiä ohjeita Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n huutokaupoista löytyy alempaa tältä sivulta.

Ennakkotarjoukset

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n jäsenet, joilla ei ole maksurästejä yhdistykselle, voivat tehdä kirjallisia ennakkotarjouksia. Tarjoukset tulee lähettää osoitteella: Samuli Ritvanen, Pekantie 2 D12, 12100 Oitti tai sähköpostitse osoitteeseen: samuli.ritvanen@gmail.com. Kirjalliset tarjoukset on oltava perillä viimeistään keskiviikkona 10.11.