Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry 25.4.2022

Hyvää kevättä jäsenistömme
Kevät etenee kohti avovesikalastuskautta.
Yhdistyksemme uusi toimitakausi on lähtenyt pikkuhiljaa käyntiin ja perinteinen kevään huutokauppamme lähestyy 7.5.2022 Lahdessa perinteikkäässä miljöössä Lahden Seurahuoneella.
Tarjolla tulee olemaan laadukkaita suomalaisten viehemestareiden uistimia sekä mielenkiintoisia kalastukseen liittyviä keräilykohteita.
Tulemme järjestämään kauden aikana kaksi huutokauppaa, nyt tuleva Lahden sekä marraskuussa pääkaupunkiseudulla suunnitelmissamme on myös tehdä erillin kalastuvälineiden arviointi tilausuutemme.
Toimintaamme on liittynyt jäsen lehtemme josta kiitos Jukaraisen Ilkalle, moni varmaakin ihmetellyt kun lehteä ei ole laatikkoon saapunut.
Hallituksena olemme miettineet kuinka tulemme jatkossa lehteä toteuttamaan ja millaisella toiminalla ja julkaisumäärällä.
Tahtotilamme on kuitenkin saada tallennettu suomalaista uistinperinnettä ja kalastukseen liittyvää kirjallista julkaisutoimintaa, idea olisi myös kuulla jäsenistömme keräilyharrastuksesta ja mielenkiinnon kohteista.
Täsä vaiheessa muistuttaisin myös jesenmaksustamme, kiitokset niille jotka ovat sen jo hoitaneet, ohessa vielä tilinumero ja jäsenmaksun summa.
Jäsenmaksu tilille FI69 1257 3000 5328 48, viite numero 20226.
Jäsenmaksu 30€
Kiitokset jo jäsenmaksun maksaneille.
Liite: Huutokauppa mainos
Nähdään Lahdessa ja tervetuloa huutamaan kohteita.


Wanhat Wehkeet ja wieheet Ry
Jori Paukkonen
Hallituksen puheenjohtaja

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n keväthuutokauppa 7.5. Lahdessa

Paikka ja aika

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry järjestää perinteisen keväthuutokaupan Lahdessa Hotelli Seurahuoneella (Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti). Ajo-ja pysäköintiohjeita löytyy hotellin verkkosivuilta. Tilaisuus pidetään Tiirismaa salissa. Huutokaupan näyttö alkaa klo 10 ja kohteiden myynti klo 12. Näytön aikana on kahvitarjoilu. Huutokaupan kesto on noin 3 tuntia. Kohteita on 267kpl. Listaus kohteista kuvineen löytyy WWW ry:n verkkosivuilta.

Poimintoja listalta

Listalta löytyy jälleen hieno kattaus vanhoja harvinaisen hienoja keräilyaarteita ja käyttötavaraa, jonka joukossa on todellisia saamavieheitä. Suomalaista uistinvalmistus on edustettuna laajapohjaisesti. Päijänteen seudulta on tällä kertaa mm. hienoja Leo Gunnar Hacklinin vaappuja, joukossa uniikkeja prototyyppejä. Rapalalta voisi nostaa esiin harvinaiset jälleenmyyjien pakkaukset ja erikoisvärit. Ja löytyypä listalta jälleen huikean hienokuntoinen Pylväläinenkin. Myös Tampereen seutu sekä Oulun ja Väylänvarren valmistajat ovat vahvasti edustettuna. Listalta löytyy myös harvinainen Oulun konepajalla vuonna 1938 valmistettu perhokela.

Pitkäaikaisen perinnettä noudattaen tarjonta lohenkalastukseen on jälleen keskeisessä roolissa. Jouko Niemivaaran JAN uistinten ja Finlandia Uistimen Nils Master mallien lisäksi on tarjolla mm. Wäylä vaappuja ja Muuras vaappuja sekä mm. Iivari Pieskin, Pekka Raunon ja Pekka Lukkarilan uistimia. Myös hauen kalastajille on tarjolla lähes ainutlaatuisia aarteita, useita vaappuja, joilla on saatu todellisia suurhaukia. Tällä kertaa listalta löytyy myös runsaasti hienoja ABU:n tuotteita. ABU:n uistinten lisäksi on tarjolla luonnollisesti sekä hieno- että käyttökuntoisia ABU:n keloja ja runsaasti muuta mielenkiintoista ja harvinaista urheilukalastukseen liittyvää materiaalia.

Maksaminen ja yleisiä ohjeita

Yhdistyksen ulkopuoliset ostajat maksavat kohteensa huutokauppatilaisuudessa käteisellä. Käteismaksu suoritetaan kerralla kaikista ostetuista kohteista huutokaupan päätyttyä. Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n jäsenet, joilla ei ole maksurästejä yhdistykselle, voivat maksaa huutonsa yhdistyksen tilille ilmoitetun maksuajan puitteissa. Yleisiä ohjeita Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n huutokaupoista löytyy yhdistyksen verkkosivujen Huutokaupat-osiosta.

Ennakkotarjoukset

Wanhat Wehkeet ja Wieheet ry:n jäsenet, joilla ei ole maksurästejä yhdistykselle, voivat tehdä kirjallisia ennakkotarjouksia. Tarjoukset tulee lähettää osoitteella: Samuli Ritvanen, Pekantie 2 D12, 12100 Oitti tai sähköpostitse osoitteeseen: samuli.ritvanen@gmail.com. Kirjalliset tarjoukset on oltava perillä viimeistään keskiviikkona 4.5.

Sivuja päivitetaan uuteen muotoon, Jos tulee ongelmia tai kysyttävää, sähköpostia voi laittaa: markku.lepisto(at)eramaankutsu.fi

OHJE REKISTERÖITYMISEEN/KIRJAUTUMISEEN

Yksi vastaus artikkeliin “”

Vastaa